Edukacija Program za nju u suradnji s Inkubatorom izvrsnosti

  • 0
  • 11/01/2022

CentarRMZ ostvario je suradnju s Inkubatorom izvrsnosti te Vas s veseljem pozivamo na nadolazeća predavanja posvećena mentalnom zdravlju žena!

Volonterka našeg CentraRMZ, Martina Barać, jedna je od predavačica edukacije Program za nju – edukacije posvećene samo ženama. U nastavku otkrijte o čemu je riječ i kako se prijaviti:

O predavačici:

Martina Barać magistra je psihologije i volonterka Centra za reproduktivno mentalno zdravlje. Svoj poslovni put započinje u ljudskim resursima u IT tvrtki Infinum. Trenutno je zaposlena u udruzi Foliot kao stručni suradnik, gdje radi na projektima usmjerenim na promicanje mentalnog zdravlja. U CRMZ  je uključena u različite aktivnosti koje su usmjerene na promicanje tog područja u Hrvatskoj, kao i mentalnog zdravlja. Educira se u području kognitivno-bihevioralne terapije (drugi stupanj) te u terapiji usmjerenoj na suosjećanje. Želja joj je doprinijeti razvoju i popularizaciji psihologije te vjeruje da bi psihološka pomoć i podrška trebala biti dostupna svima.

 Na edukaciji Program za nju  koja sadrži ukupno 6 modula, održat će dva predavanja: PsihoFit: briga za mentalno zdravlje i Tehnike upravljanja stresom.

Na edukaciji će polaznice imati prilike naučiti:

  • ispravno razumjeti pojam reproduktivnog mentalnog zdravlja čiji je cilj prevencija, identificiranje, razumijevanje te tretman različitih emocionalnih i psiholoških izazova ( depresija, anksioznost, odnosi, osjećaj nesigurnosti, izazovi i sl.).
  •  izgraditi ispravnu sliku o sebi i vlastitom tijelu
  •  naučit kako ispravno razumjeti i nositi se s različitim životnim izazovima koji utječu na mentalno reproduktivno zdravlje
  • uz praktične metode upravljanja stresom naučiti koristiti vlastite snage za prevladavanje različitih životnih prepreka i izazova

Inkubator izvrsnosti je mjesto za razvoj izvrsnih pojedinaca koje nudi online edukacije usmjerene na osobni i profesionalni razvoj.

Svojim edukacijama i suradnjom s preko 20 vrhunskih stručnjaka pomogli su stotinama pojedinaca da postanu najbolja verzija sebe. Ovom edukacijom žele pružiti podršku svim ženama da se ohrabre i učine nešto vrijedno za sebe.

Više o samoj edukaciji i načinu prijave možete pronaći na Inkubator izvrsnostiProgram za nju.

w: Inkubator izvrsnosti

f: Inkubator izvrsnosti

ig: Inkubator izvrsnosti

Admin

Leave a Reply